fredag 30 mars 2012

Finbesök i byn

Fick idag påstötning av min läsare här att jag bloggar för lite, förlåt....   ;)

Dagen hade kunnat börja mycket bättre, hade ett mindre trevligt sms i telefonen imorse, men som tur var så var/är det inget livshotande eller nåt sånt men ändå får man en klump i magen när en god vän åker in till sjukan.

Efter att ha jobbat 24-7 några dar så var det riktigt skönt att få sticka ut o trampa en stund idag. Fb är bra när det gäller att det få sällskap, Martin ringde när jag var på väg ut efter dagens grymma kundmöte, så vi bestämde att Kvarntorp skulle få besök.

Vi rullade ut från Pålsboda i en dryg motvind varför det blev stigkörning ut mot Kvarntorp för att undvika öppna fält.

Väl framme så var stigarna sådär härligt torra som vi vill ha dom och det fick oss att trycka på i ett bra tempo på olika leder. Martin verkade ganska oberörd hittills...
Vi provade även att cykla upp på baksidan av högen i testbacken, jag vet nån som kommer tjuvträna där nu....

Iväg till Kalkungsleden där vi tryckte på i ett lite hårdare tempo och åtminstone jag fick upp pulsen ordentligt där Martin valde apostlahästarna uppför ;=)

När den var avklarad med alla möjliga konstiga varianter (inkluderat pumptracken) så rullade vi mot söndagens tävlingsbana och utlåtandet från mitt sällskap var: krävande o rolig. Martin började nu knorra nåt över en saknad lunch...

Då klockan också var snabb idag så började vi rulla mot Pålsboda och det lite mosning uppför Källbergsbacken (1:44) (Nu klagade Martin inte bara över en missad lunch, nu märktes det... Jag borde inte ha hängt av honom så pass enkelt som det gick) Vidare färd in på Tarstaborgsrundan mot IP och därifrån in på sista högfartsstigen i skogen innan vi var tillbaka hemma.  :)

Lite cykelfika med nybakat satt som ett smäck efteråt.

Sitter o funderar på om det ska bli lite Jukkolabana imorgonbitti eller kräksintervaller i Källbergsbacken, alla dessa val....

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.
    Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

    Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: www.barncancerfonden.se/10956

    Länka gärna även till vår Facebook-sida:
    www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

    och blogg:
    www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

    Läs gärna mer om oss här (pdf)
    http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

    och på www.team-rynkeby.se

    Kort fakta om Team Rynkeby:
    Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.
    Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
    Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

    Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

    Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

    Med vänliga hälsningar
    Peter Karlsson
    radio-peter@bredband.net

    SvaraRadera