söndag 25 mars 2012

En helt ok lördag

Igår stack jag o Filip iväg o trampade direkt efter frukost, Filip som aldrig har trampat nåt på Tarstaborg eller i grusgropen fick känna lite på stigarna då vi trampade från IP upp till Vibbanbovägen och därifrån över 51:an. Just där man trampar över 51:an måste man ha lite fart ner i ett dike och uppför en liten "knäppa" och det kan se lite oroväckande ut för den som inte är van men till min glädje så gjorde Filip ett allvarligt försök att klara detta utan att tveka det minsta. Tyvärr kom han bara halvvägs....

Vi rullade in i grusgropen och här mosade han på bra, dock så kände han av veckans sjukdom så härifrån så rullade vi hemåt. 40 minuter fick han ihop.

Nu var det för min del bara att byta om o sen åka mot bilprovningen i Hallsberg med saaben, fick "bara" ihop 6 poäng så Therese blir dragandes med den ett tag till.

Hem igen, äta, på med cykelkläderna och nu trampade jag iväg till Kvarntorp i ett riktigt bra tempo. Började kvarntorpssessionen med ett varv på banan där det ska vara tävling nästa helg, enkelt summerat så är den krävande, trampa, bromsa, växla, svänga, trampa, bromsa, växla, svänga hela tiden, det finns inte någon plats längs banan som man kan återhämta sig på. En positiv sak var att den var helt torr....

Efter varvet så rullade jag bort till grillplatsen för att möta upp med en del av familjen, T o Fabian skulle gå ett varv på Kalkugnsleden medans jag o Simon trampade denna. Efter ett varv där vi fick flytta på oss för en motocrossåkare och undvika folk med automatvapen i skogen så rullade vi mot golfrestaurangen för vidare färd mot tävlingsbanan. Mötte här en av minst 3 cyklister som roat sig på vägen upp till toppen på högen, lite snack o sen vidare.

Nu provade vi trampa banan baklänges ett varv innan Therese o Fabian kom och hämtade oss för cykelfika. Efter detta så rullade vi hemåt med härliga inslag av 30sekundersintervaller och en riktig tömning av alla krafter uppför Källbergsbacken som avslutning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar