onsdag 14 mars 2012

Porter

Efter söndagens hårda pass så var det ganska skönt med en vilodag i måndags. Efter jobbet åkte jag in till Örebro för ölprovning på Bishops. Hade aldrig druckit porter innan denna porterprovning, porter har aldrig funnits i mina tankar vad gäller öldrickning... Men det var en smakupplevelse, här gick det verkligen att känna skillnad på ingredienser och beredningen av dessa. Favoriten blev en "arbetarporter" eller som den också kallas "Järntorgsporter", enda problemet med sorterna vi provade var att den billigaste gick på 150kr flaskan. Måste tillägga att porter absolut inte är någon klen öl vad gäller alkohol, tyckte det började dra i skallen efter tredje sorten som avsmakades, runt 10% är visst helt normalt.

Igår tillbringades hela dagen i metropolen Mariefred hos en av våra kunder. Väl hemma vid 8 så var det inte att tänka på träning.

Idag så blir det VAB då Fabian åkt på en riktigt smittsam bacill, varenda unge som träffades på ett kalas i söndags ligger däckade. Får nog bli vardagsrumsintervaller idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar