tisdag 6 mars 2012

Alla dessa val

Då var ytterligare ett trevligt pass inräknat i årets skörd. Vi blev fyra (jag, Simon, William o Tobbe) som rullade iväg från kiosken, Niklas blev tyvärr kvar hemma då han hade punktering o jag körde sönder hans reservslang igår, FÖRLÅT !!!!

Vi åkte ut via grusgropen, in på Tarstaborg vid IP och körde sedan den baklänges fram till trapporna uppför där vi valde att rulla ut till Tarsta och mosa stig vid Bössebo, för att sedan fortsätta uppför Källbergsbacken, in på Vibbanbovägen, ner till elljusspåret och in på detsamma. Rullade upp mot Kuggängsvägen där vi körde in på lite mer teknisk stig och slutligen kom vi fram vid järnvägsövergången vid Gammbo.

Annars har jag idag skaffat en ny cykel till Filip och den ska bli hans på fredag, provade även en Cube samtidigt....Trevlig, men kändes lite "framtung".

Att försöka få tag på en Specialized Stumpjumper Comp Carbon 29 med ramstorlek 19 verkar tyvärr vara omöjligt :(  Mailade en engelsk webshop idag med en liten förhoppning, men icke sa Nicke.
Ringde Cykelspecialisten i Stockholm, (Specializeds Conceptbutik i Sverige,) dom kanske har en på väg in, kanske, han kunde inte svara utan var tvungen att kolla med Holland först och det trodde han skulle ta ca 3 dagar att göra. 3 dagar för ett leveransbesked.... Tror det är säljarnas marknad nu....

Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra på cykelfronten just nu....

nähäpp nu ska jag smsa en annan cykelbloggare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar