onsdag 18 januari 2012

Morgonstund o sen en ny cykel

Ibland är det bra att vakna tidigt, det blev ett härligt tidigt intervallpass på cykeln bakom Backa Gård, har aldrig provat intervaller i backen där. Trampade uppför i ett lugnt tempo för att se var toppen var, det blev en perfekt uppvärmning så det var bara att rulla ner och börja passet. Första intervallen gick bra, pulsen nådde 165, på andra intevallen nådde pulsen 168, tredje 169 och på sista och absolut jobbigaste nådde pulsen 171.

Enligt ovanstående så stämmer Fredrik (förbundskaptenen) sade, pulsen stiger för varje intervall och ta inte ut dig på första, du blir trött ändå :=)

Passet blev perfekt enligt riktlinjerna för träning i zon5.

Annars så fick jag ett trevligt samtal på telefonen idag, Kumla SportCenter ringde och ville låna ut en prova-på-cykel till Almbys ungdomsträningar, måste säga att Tony är riktigt duktig på att bygga sitt varumärke och det är skönt att kunna låna ut en bra cykel till dom som vill prova o kommer med en gammal oväxlad historia.
På måndag skulle han visst få hem en intressant 29:a..... Sen hade han en fin Orbea 29:a XTR-växlar osv ståendes som någon visst råkat repa lite på väg nerför kvarntorpshögen, ups...
O sen så säljer han visst redan Joya-skor, ser lovande ut :)

Morfars begravning idag avlöpte väldigt bra, roligt att träffa lite släktingar man inte ser annars, synd bara att nån måste dö för att man ska ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar