torsdag 1 december 2011

Letar cykel

En morgon i barnfamiljen: morsan stack tidigt till kneget, son 2 gick upp för tidigt, son 1 väcktes av son 2. Son 2 väcker son 3 som ropar efter morsan som redan dragit. Halvsovande farsan svarar varpå son 3 blir redigt förbannad, son 3 ska ha sin mamma.
Efter diverse klädbrottning sitter son 1, son 2 och son 3 framför tvn o väntar på julkalendern. Julkalendern börjar och samtidigt kräks son 2 på golvet. Son 1 härjar för att farsan går framför tvn och son 3 tröttnar och går ut i köket.
Son 2 (utan att ens titta åt farsan) tar sin mobil o ringer efter morsan som får komma hem från jobbet.
Det är ett lyxigt liv att vara trebarnspappa :=)

Nåja, jobbet idag var riktigt kul och butikens personal var riktigt laddade inför dagens drabbning och kunderna var positiva.

Ikväll stod det kampsport på schemat, så himla kul. Idag var det grepp (eller nåt åt det hållet) på schemat. Det gick bra att både rulla och kasta motståndaren. Slutövningen var nog roligast, vet inte riktigt vad det hette, men jag skulle kalla det fribrottning. Vi greppade och kastade om vartannat. Eller rättare sagt vi greppade om varandra och dom kastade mig :)

Börjar få lite lite lite kläm på vissa delar som gör att motståndaren kan komma i obalans, tyvärr så hade alla jag körde mot idag hållt på i typ +15år så dom tog snabbt tillbaka sitt överläge....

Nu värker överarmarna rejält, men ett tjog pepparkakor råder nog bot på det.

En bekant ringde idag, hade för några veckor sedan åkt på en hjärtsmäll och tänkte nu börja röra på sig för det ville han inte vara med om igen. Efter mycket pratande kom vi fram till att en cykelcross skulle bli perfekt åt honom, så nu blir det att leta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar