tisdag 27 december 2011

alla dessa val

Gårdagen tillbringades i Stockholm, shit va glad jag är att inte bo där. Trängsel, opersonligt och en massa bling-bling. Men vi avverkade Gallerian, Kungsgatan, någon mer gata och lite på NK. Filip har bestämt sig för att en dator behövs i hans liv och han sprang mellan olika dataaffärer och kunde inte bestämma sig.

Simons planerade inköp ju sisådär kan man väl enkelt säga.. På vägen upp så skulle han köpa ett DS 3D, väl i Stockholm så ville han köpa PS3 o sen XBOX 360 o sen WII o sen DS 3D o sen dator o sen WII o sen PS3 o sen XBOX360. Det slutatde med att han inte fick köpa något och istället skulle han sova på saken. Imorse var jag uppe först och letade lite på blocket och hittade ett XBOX 360 till ett riktigt bra pris. Det var bara att ringa och sen köpa. Simon har efter inmontering inte visat sig många sekunder.....

Idag har jag monterat skärm o dubbisar på cykeln så nu kan den vilsna vintern hitta hit!

Dagens träning fick bli ett löppass i Pålsboda, till elljusspåret, två varv i detsamma o sen hem igen. Det var ett antal hinder i form av nerblåsta träd att ta sig förbi idag, men det var ganska trevligt med lite andra inslag än bara springa och springa och springa.

Nu har jag inte tid att skriva mer, galenskaparna på tvn nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar