måndag 5 december 2011

Det är fortfarande säsong

Om schemat redan nu är follbokat, hur ska det se ut närmare jul?
Nåja, fredagens arbete avverkades på Mariebergs Köpcentrum där jag lånade ut skor till besökarna...

Lördagen inleddes i raskt tempo på soptippen med en full hästkärra, fortsatte på Ikea för sänginköp, montering av dito, tupplur och sen en trevligt cyklig 50-årsfest, då mannen som kan se skillnad på tub eller kanttrådsdäck från 400 meter firades.

Söndagen inleddes i ett inte lika raskt tempo.... Vid lunch så vaknade jag till då två små ligister intog huset och roade sig med att hälla ut allt lego på golvet. Sen blev det fika hos svärföräldrarna med det obligatoriska julklappslotteriet. Lämnade hela ungskocken där och stack iväg till City Gross, fixade en handling på typ 20 minuter utan ungarna....

Idag vaknade man till blixthalka och 13 mil till första kunden. Såg en grymt bra teater ikväll, uppförd och framförd av Filips klass, spänning, intriger, 2 akter, 7 minuter :)

Tack vare att inte pjäsen drog ut för mycket på tiden så hann vi (jag o Niklas) bränna av 2 timmar i skogen. Körde tämligen hårt första timmen och andra bestod av stigletning. Vi lyckades bli ståendes i varsitt dike på varsin sida av riksvägen när två stora lastbilar möttes mittemellen oss. Man är inte stor då.

Hur stigletningen gick annars? Jo'rå hittade 50 meter cykelbar stig, 500 meter inte cykelbar stig och en stor j*vla ravin mitt i skogen.

Avslutade rundan med att blåsa på förbi skjutbanan o grusgropen. Nöjd och med kalla tår styrdes sedan kosa hemåt igen. Vet inte riktigt vad rundan slutade på men precis lagom i längd o tid blev det denna kalla, mörka, blåsiga snöfallskväll.
Och när man kliver av cykeln hemma så är det bara att, i kylan, ta fram slangen (trädgårds-) och spola av ekipaget, blir inte det minsta avundsjuk på dom som bor i lägenhet och har tvättmöjligheter i källaren.

Vi har nu på allvar börjat planera nästa säsong med ungdomsträningen, det är faktiskt så att man går o väntar nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar