fredag 10 februari 2012

Snabba 8:or

Imorse ringde klockan för tidigt igen, oj vad trött jag var. Väl på jobbet så fick man goda nyheter, våfflor skulle serveras till frukost o det är ju inte var dag precis. :=)

Skickade en liten fredagsgåta till damerna en våning upp (Varför har brandmännen röda stövlar) och det tog en bra stund innan svaret kom (annars blir dom blöta om fötterna).

Smet hem vid lunch idag och det var direkt upp på motionscykeln för att bränna av några härliga snabba 8:or innan vi ska sticka till husvagnen.

Musiken jag brukar köra till är anpassad för fyror och att mosa åttor då blev inte att jag följde takten direkt, men jag mosade igenom tre st och sen lite nervarvning. Pölen under cykeln slog nog rekord idag, ska nog ta o leta efter en bra plast/gummi-matta.
Nu står packning av bil på schemat och sen bär det iväg, utan träningskläder var det tänkt. Men eftersom det var svårt att låte bli den ryggsäcken så ligger det en löparutsyrsel med i bagaget, det är ju så grymt fin natur i Ånnaboda så man vill ju bara ut i den.

Filip tänker hoppa över sin heliga fotbollsträning på söndag morgon och istället vill han åka direkt från vagnen till cykelträningen, det tar sig!

Nu kommer T så med andra ord: Adjö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar