fredag 24 februari 2012

Giftig lera på hela härligheten

Idag har det cyklats på riktigt leriga och blöta stigar. Jag o Niklas tog bilen till Kvarntorp och sen mosade vi runt där i två timmar. Dom partier som brukar vara snabba var riktigt blöta, leriga och tungtrampade och dom partier man brukar undvika för all lera var fortfarande frusna.

Insåg direkt när vi lämnade bilen att det skulle bli blött och det blev det. Så att ta det lugnt o snacka lite skit var inte att tänka på då det gällde att hålla värmen upp i sommarmunderingen. Vi började vid Kalkungsleden och trampade igenom alla stigar där, fortsatte upp på baksidan av högen och där visade sig gifterna från sin bästa sida, slänterna som brukar vara svarta av slagg hade nu inslag av vitt, orange och grönt. Inte så att man äter picknick där precis. Och mycket av underlaget hade idag den inte så trevlige färgen,så vi får väl se om jag lyser grönt ikväll :)

Vi fortsatte stigar in i Kvarntorps samhälle och vidare in på ridstigen bakom skroten. Den stigen hade kunnat vara dagens trevligaste (brukar vara tvärtom) då den fortfarande var frusen o ojämnheterna gick att trampa på fort över. Turen gick förbi ett par brott till och förbi jetskibanan och vi avrunda genom att på baksidan av Sakab trampa tillbaka till bilen.

Jag skrev att ridstigen hade kunnat vara dagens trevligaste, men vi hittade en grym singeltrack som var lång, hade många roliga kurvor, backar, krön, etc. Sitter o funderar på om vi ska fixa en liten tävling där då den var grymt rolig. Vart den ligger? Mitt i allt...

Har kommit så pass långt i Simons rum att imorgon bitta ska det börjas tapetseras. Nu mat så inget mer skrivande,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar