måndag 20 februari 2012

Gymming

Vilken dag, trodde det skulle bli ganska lugnt på kontoret idag, förra veckans jobb var ju redan avklarat men ack så man kan bedra sig. O mitt i alltihopa ringde pelletsbilen för han vågade inte köra ner för backen hemma, uppför gick bra men nerför... O sen kom datakonsulten o la beslag på datorn i en timme och efter allt pust o slit så hade vi ett grymt bra möte som avslutning på arbetsdagen. Lite sen hem så var det bara att fixa lite enkel mat. (Dvs rester).

Vi började ikväll planera lite inför semestern och det verkar som om vi börjar i Undersåker och sen åker sakteliga uppåt Gäddede via Norge och sen över Stekenjokk (gjorde vi för några år sen också) där mobiltäckningen så härligt försvinner i backen upp på kalfjället o sen inte återkommer förrens några dagar senare. Iår så kommer vi dock att svänga vänster vid den nedlagda macken efter Fatmomakke och fortsätta mot Hemavan o Tärnaby....

Ikväll har jag även hunnit med något så annorlunda som att gå på gym. Körde ett bålpass med olika inslag av plankvarianter, lite medicinboll, benpress och liknande. Var där i en dryg timme så nu känns det gott i kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar