lördag 26 november 2011

Trevligt pass och lite skriverier i lokalblaskan

5 cyklister begav sig idag iväg för att köra en variant på Pålsbodarundan i strålande solsken och 5 plusgrader. Anders kom med nya hojjen och som glänste vackert och var grymt trevlig att trampa på.

Direkt efter järnvägsbommarna så provade vi en stig som jag och Simon kört en gång i mörker, den var lerigt och ganska tungtrampad men stig är alltid bättre än grusväg. Halvvägs in på stigen så stannade jag och väntade in resten, hade fått en grym lucka och kände mig urstark. Snart kom första cyklisten och sen kom resten gåendes! Simon hade lyckats knäcka bakväxeln och böjt örat. Blev bara att ringa Taxi-therese som fick en körning från skogen och hem.

Vi andra fortsatte sedan upp mot Tarstaborg och här gjorde vi ett försök på en ny stigvariant, allt för att minska grusvägsåkandet och denna variant borde gå att vidarutveckla lite.....

Niklas visade lite senare upp en grym körning över ett dike, helt enligt stilreglementet. Nu väntade Källbergsbacken och helt plötsligt så tar Anders och gör en grym förning och det var bara att hänga på, tror dock han missbedömde backens längd för snart var jag om igen ;=)

Vi träffade på en dam på cykel i skogen, ålderskategori 80+ och hon tyckt att vi var ganska långsamma.

Imorgon är det första advent....

Läste idag i NA om mörkercyklingen i Markaskogen, roligt att det skrivs om lite annan sport än fotboll och hockey



Nu är det dax att bringa ordning i källartrappskaoset...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar