onsdag 23 november 2011

HITTAR INTE ENS MED GPS

Då har man farit runt i Stockholm några dagar NK, Sturegallerian, Gallerian och Odengatan är några av ställena som besökts. Roligast hittills har damen i Sturegallerian vart: "Du ska veta att det är på Östermalm allt händer, vi behöver aldrig lämna Östermalm" och det var mycket bling bling där....
70kr i timmen är ju inte heller dyrt för parkering....

Igår så bjöds det på hemlagad Pannbiff, tack för det Camilla med familj :) Roligt att träffas igen och roligt att möta en mtb i hallen.

Har ikväll provat springa vid Järva Krog, kanonfin skog, inga markerade leder och helt utan någon som helst belysning, men kinalampan är med så ljuset räckte till. Även gpsen är med, vill ju inte springa fel i denna bygd. Sagt o gjort, in på hotellrummet, byta om, starta gpsen, på med lampan och iväg. Kroppen svarade bra och det blev en härlig blandning av små o medelstora stigar. Efter 20 minuter så började det bli dags att planera tillbakafärden, insåg då att gpsen inte hittat några satelliter... Sprang vidare och kom fram till Ulriksdals Slott, har ingen aning om vart det ligger så det hjälpte inte så mycket, så på gpsen att det gick några stigar på andra sidan slottsområdet och snart skymtade jag E4:an och eftersom hotellet ligger längs den vägen så var det bara att följa söderut och snart var jag tillbaka. Enkelt sagt så var det jobbigare i Hudiksvall.

Tänkte äta lite mat här dock så tar dom 145kr för en kycklingsallad...

Nu dags för lite fotboll och sen sova, tänker försöka springa före frukost imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar