söndag 17 juni 2012

Avslutningsäventyret

Vilken tur vi hade med vädret på helgens avslutningsläger! Lördagen inleddes med ett härligt hällregn så första passet fick bli cykelmek, ungdomarna böt slangar och hos några råkade kedjorna gå av.... Dom vuxna spanade in cykelhandlarn som återigen visade hur växlar fungerar. Efter en tidig lunch så trampade vi iväg, nybörjatgruppen åkte bil till Pershyttan medans mellan- och snabbegruppen cyklade iväg. Precis när lunchen var avklarad så upphörde regnet och sen blev vädret bara bättre och bättre allteftersom :)

Snabbegruppen



En enkel turbeskrivning som snabbegruppen körde på lördagen: Sundby Stugby, Digerberget, Tågvagnarna, Röd 3/6, höger vid kanalen, Bäverstigen, vindskyddet vid Lilla Rammsjön (fika), tillbaka samma väg till Röd 6 som cyklades medsols till Pershyttan, Digerberget och slutligen tillbaka till Sundby Stugby. 4,5h på cykelsadeln gjorde att benen var riktigt möra hela kvällen, natten och morgonen.

En intet ont anande husägare fick agera oas


Idag (söndag) spöregnade det. När frukosten var uppäten, packningen utburen till bilen och regnkläderna var på så upphörde regnet. Regnkläder bort och sen for vi (snabbegruppen) iväg på en blå led som
senare övergick i svart 7. Och vilken härlig klungkörning vi fick till imorse, två perfekta led med rotation som bara överträffas av väl ihopkörda lag.

Föräldrarna är avhängda...

När vi väl kom in på stigarna så kördes det fort, riktigt fort idag. O jag tror det var med idel stora leenden alla trampade. Vi kom ifatt Berglagstramps-Katarinas som Simon (typ 5-7år) vid ett tillfälle så vi tog rulle på honom medans vi väntade in att bakomvarande föräldrar skulle hinna ikapp. Simon kommer då med skönaste kommentaren om att hans pappa körde VR "Pappa cyklade för länge igår".

Vi blåste vidare och i en lång o tung uppförsmota gjorde att jag fick agera "guds hand" åt en cyklist, trodde fan jag skulle spy när vi slutligen kom upp till toppen.

Det hela avslutades med grillning vid Mogetorp.

En summering av helgens äventyr: snabbegruppen är riktigt snabb, Emil är ännu snabbare....

Cykelförvaring


Oj vilken snygg cyklist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar