måndag 20 juni 2011

Planering

Idag var det tungt på jobbet, i fysisk bemärkelse, har packat mycket skor. Kände av gårdagens moss-löpning när det skulle flyttas 12pars-kartonger hela tiden...

Dagens träning skulle vara backintervaller för både unga som "gamla" (kan inte skriva "rökare, tjockisar och annat löst folk"....). Sörbybacken stod på schemat för de gamla medans vi unga tog en runda lite längre bort i skogen och dom flesta provade cykla uppför en stor sten och sedan blev det lite backintervaller för dessa med. Backintervaller är rikigt bra träning för oss unga föräldrar som är med och trampar och att hålla ungdomarna bakom sig är inte det lättaste... Ett par nya armvärmare vilka kommer fungera som benvärmare åt Simon fick vi med oss hem från Marka, tänk vad skönt det ska bli att få tillbaka mina armvärmare igen.

När Uddevalla CK har MTB-träning så har dom all träning samtidigt, både vuxna o ungdomar, har ventilerat en del ideer med några i Almby de senaste dagarna så det ska bli spännande att se om vi kan utveckla det till hösten.

Ikväll ville Simon och Filip ha varsitt träningsschema och när dom säger så är det ju bara att uppmuntra.
Det som är lite oroväckande är att CyklistSimon vill hålla på med massa löpning istället för distanspass på grusvägar... Har lite att arbeta på där!!


Har kollat lite i långloppskalendern för att se lite hur man står sig mot rökare, tjockisar och annat löst folk i skogen men det verkar svårt för en trebarnsfar i semestertider att ens kunna hitta en ledig helgdag. Så jag kommer införa 35 timmar på varje dygn under nästa halvår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar