fredag 24 juni 2011

Lättklädd på vattnet....

Höjdpunkten på gårdagens avslutning på ungdomsträningen i Marka måste ha varit fikat efteråt, åtminstone om man frågar ungdomarna. Vi körde en variant på en riktigt trevlig ungdomsrunda, lite väl mycket grusväg enligt mig men den är ändå najs.

Midsommarafton inleddes med en på tok för pigg Fabian som följdes av lite murbyggning redan kl 8 och det tog inte många minuter innan det kom ett trevligt sms från Jörnegren om att dom kunde följa med till Kvarntorp för lite tur-cykling med grabbarna, strax efteråt ringde Pettersens och sa att dom kom ifrån lite tidigare än beräknat, så vi blev 8st som trampade runt i två timmar. Riktigt rolig cykling för både stora och små bjöd dagen på.

Dagens höjdpunkt måste vara personen på Jetskin....

En hektisk lunch, dusch, packning gjorde att firandet i Lerbäck fick gå om intet så Pålsboda folkets park fick bli en god inbytare och jag tror grabbarna var nöjda med det.

Annars har det varit en riktigt lugn midsommar som nu håller på att avslutas hemma i soffan med U17-vm på dumburken och lika gott är det då Filip påstår att vi ska springa terräng imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar