söndag 30 oktober 2011

Det blir mycket cykel hur man än vrider på livet

Jösses vad trevligt det var igår kväll. Inledde hos The Jörnegrens och fortsatte till restaurangen Kungsgatan 1, kan varmt rekommenderas, inte billigt med riktigt riktigt bra.  Det blev faktiskt inte så mycket cykelsnack vid bordet, det blev mer om tavlor och skinnjackor.
Man kan inte dricka kaffe till en ostbricka!!!! Det går ju bara inte!!! Så kaffet fick jag ta halvljummet efteråt....

Bussresan hem efteråt var en riktig fars, 40-50 partajande ungdomar som skulle till Sköllersta.... Och det var andra lasset hon körde dit :=)

Idag kom morgonen, som vanligt, lite för tidigt. Men det var bara att bita ihop o låtsas sova så T gick upp ;=)   Lokaliserade gårdagens punka o fick vackert inse (igen) att slang från skämtbutiken Cykelringen bara är skit.

Fick med Filip på kvällens första mörkerrunda, det gick ganska tungt men han körde 40minuter och det får jag vara glad över då han inte gjort något sådant tidigare. Hemma var det bara att byta cyklist och grilla Simon. Vi körde lite stigletning och hittade något som borde gå att ha nytta av om vi röjer lite sly som låg på marken, går det som jag önskar så försvinner ca 1,5km grusväg och ersätta av 1km stig/singeltrack/traktorväg.

Kvällens cyklingstid blev 2 timmar och det var i ett ganska lugnt och skönt tempo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar