torsdag 13 oktober 2011

Det blir bara kallare nu.

Ikväll så var vi tre glada som begav oss iväg från kiosken när mörkret lagom lagt sig. Vi styrde kosan mot Gammbo och planerade att köra samma sväng som i måndags. Kände direkt när jag rullade iväg att det skulle bli kallt idag och fy fasen vad kallt det blev.

Vi höll ett skönt cykla o snacka-tempo på vägarna, när vi dock var på stig så öste vi på ganska bra. Uppe på toppen av Tarstaborg så valde vi en annan väg nerför och det blev en bra extrasväng som bjöd medryttarna på varsin fin liten vurpa....

Vi öste på bra efter detta och jag fick reda på lite nya stigar runt sandtaget och detta gör att rundan nu börjar kännas riktigt bra.

När vi kom tillbaka till startplatsen så visade klockan på 1h 15min. På väg hemåt så fick jag Niklas att prova köra nedför trapporna och jag hörde bakom mig hur han lite förskräckt laddade utför....

Körde ikväll med tunna benvärmare och tunna armvärmare och det var is på gräset i skogen och när jag väl kom hem o tog av mig strumporna så var halva tårna vita av köld, tror nog det börjar bli dax för skoskydd nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar