söndag 11 september 2011

Vattenpölarnas stora afton

Idag var planen först att köra crossträningen i Byhåla men kände inte för att åka ännu mer bil, så planen var ett tag att cykla Kvarntorp där jag visst några cyklister skulle roa sig men efter lite undersökning av tidskontot så fick det bli stigletning i östra delarna av Pålsboda, vill hitta en förlängning av Tarstaborgsrundan.

Svängde ut från samhället vid Kuggängsvägen och hittade lite gårdsplaner :(
Skymtade en liten skogsmaskinsväg och tog in på den och vips så kom den grym stig korsandes min väg, svängde in till höger och sedan var det grymt bra cykling, tekniskt, smalt, roligt, precis som det ska vara. Sen kom verkligheten ikapp mig efter en kilometer, stigen var bara en liten ring så jag tog o fortsatte in på skogsmaskinsvägen och den hade kunnat vara grym att trampa på om det inte vart för alla gigantiska vattenhål, en del var så stora att det nog fanns fisk där och bottenlösa kändes dom med, så efter att ha forcerat ett antal av dessa blev det att vända där med. Tog den lilla sista biten på stigen in mot samhället igen.

Där, precis där jag kom ut så började en ny stig, hur ofta händer det? Bara att svänga in och den stigen var minst lika trevlig som första men som vanligt när jag letar stig så försvinner den i ingenting, denna gång delade den upp sig i tre för små spår :(

Kände att det nu fick vara nog (och bakhjulet hade börjat glappa oroväckande) så det fick bli lite panikmek i Kumla inför morgondagens drabbning.

Annars i helgen så har Simon tävlat i Hallby (Jönköping), började uppvärmingen med en vurpa och fortsatte sedan med 2 vurpor i loppets inledning och sen fick han slita hela vägen in i mål. Han låg typ sist efter andra vurpan men slet sig upp ett antal placeringar och att inte ger upp är viktigt. ALLA andra ungdomar verkade ha grym tävlingserfarenhet då dessa cyklar i något som heter Västgötacupen.

Har plöjt igenom två föreläsningar ikväll,redovisningens olika principer, bokföringslagen o liknande grymt upphetsande ämnen har avhandlats...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar