onsdag 7 september 2011

Stigteknik

Idag så blidde det en tur till Borlänge för att göra lite business och det är tacksamt när kunderna gör precis som jag tycker.

Annars var det en trevlig ungdomsträning ikväll. Det hela inleddes med att simulerade trädstockar skulle passeras och ungdomarna var kungar där. Sen blev det en uppdelning, denna gång nybörjare och "rutinerade" då farten inte var huvudsyftet utan tekniken skulle övas. Vi körde "blindtarmen" några varv där dom skulle öva på lite olika svåra partier, sen bar det iväg för nedförskörning med inslag av rötter och stenar, ungdomarna fick på vägen dit möjlighet att praktisera det vi övat på i början och så gott som alla ville köra den "svåra" vägen :)

Efter några varv där så bar det iväg till ett snabbt stigparti och det uppskattades av de flesta, speciellt av en ungdom som körde ifrån farsan.

Annars är det mycket planering nu, det vankas avslutning om några veckor och vi (jag o Magnus) planerar för fulla muggar.

Imorgon och på fredag har jag tagit ledigt för då sticker vi till Elmia över helgen för att inte köpa någon ny vagn. Det står en tävling för Simon på lördag i agendan, ska bli roligt att se hur det går iår då han provade en tävling där förra året med. Om vi hinner hem i tid på söndag så ska jag prova hänga med på crossträningen i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar