torsdag 15 september 2011

en hektisk tid

Nu har det varit mycket dom senaste dagarna. I måndags var det konditionsträning med ungdomarna, denna gången så slog vi ihop oss med vuxengruppen och styrde kosan mot crossbanan. Tror ungdomarna tyckte det var roligt, dock så blev det tämligen svårt för de minsta då banan var riktigt lerig.

I tisdags så for jag norrut för butiksutbildningar runt Sundsvall o Härnösand och kvällen avslutades på ett skabbigt hotellhak i Söerhamn. Där blev det att studera fram till kl 24.00, vaknade sedan kl 6 och fortsatte plugga. Efter frukost så gick resan till Bollnäs, Hedemora och Örebro för att sedan bara vända i Pålsboda då det var dags för mer ungdomsträning.

Denna gång så var det balansträning, vi cyklade på bräda, smal passage, långsamt viss sträck, över stockar och sen så började vi öva på att hoppa på stället. In i skogen och mot hoppbacken, vilken alla ungdomar fixade galant, sen mot ett "drop" och sedan på skrå nerför en stenhäll. Nerför en stenig backe två gånger och sedan avslutade vi med att cykla uppför väggen.

Tyvärr så råkade Simons cykel bli påbackad av en bil och hans framhjul började glappa i axeln, ska försöka kolla den imorgon kväll...

Annars så var det att fortsätta plugga när vi väl kom hem och detta fortsatte hela denna kväll med, 4 timmar ikväll innan det var dax att prova göra en dugga (som jag oroat mig för), 6 snabba enkla fråor och så var jag godkänd :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar